Karbantartás

A vízkezelésben alkalmazott gépészeti berendezések gépkönyvei és a létesítmények kezelési és karbantartási utasítása, vagy üzemeltetési szabályzata szerinti rendszeres megelőző karbantartási feladatait előre ütemezetten végezzük el. A WAPPtech Kft. által biztosított karbantartási szolgáltatás a létesítmények hosszú távú üzembiztos működésének egyik alapfeltétele. A karbantartási szolgáltatás célszerűen kiegészítendő a WAPPtech Kft. által kínált szerviz szolgáltatással.

Karbantartási munkáink során a kiszállások esetén a szükséges létszámban, megfelelő tapasztalattal és végzettséggel rendelkező (pl.: elektromos, gépész, csőszerelő) szakembereinkkel, a Megrendelővel egyeztetett ütemezés szerint felvonulunk, a szükséges fogyóanyagokat biztosítjuk, az esetlegesen képződő hulladékokat megfelelően kezeljük. A kiszállások alkalmával betartjuk az általános és a szolgáltatás helyén érvényes munka-, baleset- és egészségvédelmi szabályokat, és fokozott figyelemmel vagyunk az esetleges működéskiesés idejének minimalizálására.

Tapasztalataink alapján karbantartási szolgáltatásunkat nemcsak a WAPPtech Kft. által forgalmazott, kivitelezett létesítmények és berendezések esetén biztosítjuk, hanem más vállalkozások által megvalósított létesítmények megfelelő működési állapotának fenntartására is vállalkozunk az ország egész területén.