Szerviz

A WAPPtech Kft. ügyfelei részére a települési és az ipari szennyvíztisztításban, valamint a vízkezelésben értékesített berendezései esetén magas szintű szervizszolgáltatást biztosít. Az általunk forgalmazott és gyártott berendezések fődarabjait jellemzően raktáron tartjuk így egy esetleges meghibásodás alkalmával a hibák elhárításának időtartalma, az üzemkiesés, a haváriás üzemállapot időtartalma minimalizálható. Modern eszközökkel felszerelt, szakképzett kollégáink több 10 éves szerviz gyakorlattal hárítják el a kisebb, nagyobb üzemzavarokat, meghibásodásokat.

Díjmentes helyszíni felmérést követően gyakorlati tapasztalatunkra támaszkodva más gyártók technológiai egységeinek, berendezéseinek szervizére is vállalkozunk.

Esetleges javításokat, pótalkatrészek gyártását saját, vagy együttműködő partnereink korszerű műhelyében a lehető legrövidebb időn belül elvégezzük. Meglévő használt berendezéseinkből igény esetén a javítások idejére cseredarabot biztosítunk, komplex berendezések esetében pedig egyedi megállapodás alapján új hideg tartalék eszközöket is raktárra veszünk.

Standard szolgáltatásként munkanaponként 6-18 óra időtartalomban biztosítjuk szerviz szolgáltatásunkat, mely nem pusztán helyszíni kiszállással egybekapcsolt hibaelhárítást jelent. Mérnök és tervező szakembereink telefonon is folyamatosan rendelkezésre állnak és segítséget nyújtanak a Megrendelői hatáskörben elvégezni kívánt hibaelhárításokhoz. Speciális igények esetén rugalmas csapatainkkal heti hét nap, 0-24 órában is rendelkezésre állunk és ésszerű határidőkön belül vállaljuk a helyszíni hibaelhárítást.