EN RO

Karrier a WAPP-nál

A WAPPtech Kft.-t 2016-ban indítottuk 2 fővel. Ez a létszám azóta megsokszorozódott és mindig nyitottak vagyunk rá, hogy megismerhessük azokat az embereket, akik szívesen lennének csapatunk tagjai.

Cégünk folyamatos fejlődéséhez nem csak szaktudásunkkal, de egymást támogató és sikerorientált hozzáállásunkkal is igyekszünk hozzájárulni. A napi munkavégzés során elengedhetetlennek tartjuk, hogy kollégáink számíthassanak egymásra. Úgy gondoljuk, szerencsések vagyunk, mert egy olyan csapattal dolgozhatunk együtt, akiknél ez mind emberileg, mind szakmailag megvalósul. Bízunk benne, hogy ezt sikerül tovább erősítenünk az általunk szervezett, munkán túlmutató közös programokkal is. 

Ha szeretnél egy vidám, összetartó csapat tagja lenni, böngéssz álláshirdetéseink között és küldd el fényképes önéletrajzodat a karrier@wapp.hu e-mail címre! Kérünk, hogy a tárgyban minden esetben jelöld meg, hogy milyen munkakörre pályázol!

Ha nincs aktuálisan meghirdetett álláslehetőség cégünknél, akkor is nyugodtan írj nekünk és küldd el pályázati anyagodat, amennyiben szívesen csatlakoznál hozzánk! Ez esetben is vissza fogunk jelezni, hogy vannak-e, illetve milyen lehetőségek vannak nálunk aktuálisan.

Nyitott pozíciók