Cégismertető

A WAPPtech Környezettechnológiai Kft. 100%-os magyar tulajdonosi körrel rendelkező vállalkozás. 2016-ban azzal az üzletfilozófiával alapítottuk cégünket, hogy a csapadék, ivó,- és szennyvízzel kapcsolatos komplett megoldásokat nyújtsunk egy kézből. Stratégiai partnereinkkel és beszállítóinkkal együttműködve, illetve támogatásukkal első osztályú minőségben technológiai és mélyépítési termékek tervezésével, fejlesztésével, gyártásával, értékesítésével, valamint víz-, és szennyvíztelepek komplett kivitelezésével foglalkozunk.

Cégünk fiatal és agilis kollégái a környezetvédelem területén több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek. Céljuk egy olyan vízipari márkanév, brand építése, amelynek hallatán partnereink és a piaci szereplők nemcsak termékekre és technológiákra fognak asszociálni, hanem szakmaiságot és bizalmat is éreznek.

Munkánkat gyorsabbá és rugalmasabbá, piaci jelenlétünket pedig versenyképesebbé teszi a rendelkezésünkre álló széles körű szakértői, tervezői és felelős műszaki vezetői jogosultság állomány, úgymint: