Ipari szennyvíztisztítás

A tényleges ipari termelésből és a hozzá tartozó járulékos tevékenységekből származó szennyvizek tisztítása minden, a témában jártas szakember számára különleges kihívást jelent. Még egy adott iparágon belül is különböző gyártósorok, technológiák állítják elő a kívánt termékeket, természetesen eltérő minőségű szennyvizet eredményezve. Kollégáink, és a cégünk tevékenységét segítő háttér támogató csapat rendkívül szerteágazó, ugyanakkor alapos műszaki tapasztalattal bír az ipar különböző ágazataiból származó speciális szennyvizek tisztítási technológiáinak kidolgozásában illetve megvalósításában.

Legyen szó csatorna küszöbértékre történő előkezelési feladatról, vagy élővízi bevezetés határértékeire történő szennyvíztisztítási feladatról teljes tudásbázisunkkal állunk az ipari szennyvíztisztítás különleges szakmai kihívásai elé.

A beruházó ipari szereplők munkáját, döntés előkészítési és hozatali folyamatait több ponton is segíteni tudjuk, hiszen az egyes ágazatokra kiírt támogatási lehetőségek feltétel rendszereiben, a hatóságoknál történő engedélyeztetési folyamatokban éppoly jártassággal bírunk, mint a:

  • tervezési (Előzetes tanulmány-, Vízjogi-, Kiviteli-, Megvalósulási tervek)
  • kivitelezési (építőmesteri, technológiai gépészeti, villamos irányítástechnikai, stb.),
  • beüzemelési (forgatási próbák, üzempróbák, stb.),
  • próbaüzemeltetési (teljes bonyolítás, irányítás, labor tevékenység, zárójelentés, stb.)
  • és hosszú távú üzemeltetési

feladatok eredményes elvégzésben.

Gyors, rugalmas és rendkívül hatékony csapatmunkával, a megoldandó szakmai feladattal összhangba állított eredménygarancia vállalása mellett igyekszünk megfelelni az ipar kisseb és nagyobb szereplői által támasztott feladatoknak.