EN RO

Ipari szennyvíztisztítás

Az ipari termelésből és és járulékos tevékenységekből származó szennyvizek tisztítása minden, a témában jártas szakember számára különleges kihívást jelent. Egy adott iparágon belül az egyes termékeket különböző gyártósorok, technológiák állítják elő eltérő minőségű szennyvizet eredményezve, amelyek más és más kezelési technológiát igényelnek. A kollégáink és cégünk tevékenységét támogató háttér csapat rendkívül szerteágazó, ugyanakkor alapos műszaki tapasztalattal bír az ipar különböző termelési folyamataiból származó speciális szennyvizek tisztítási technológiáinak megtervezésében, illetve megvalósításában.

Legyen szó előkezelésről csatorna-küszöbértékre, vagy szennyvíztisztításról élővízi bevezetés határértékeire, teljes tudásbázisunkkal állunk az ipari szennyvíztisztítás különleges szakmai kihívásai elé:

  • tervezési (Előzetes tanulmány-, Vízjogi-, Kiviteli-, Megvalósulási tervek);
  • kivitelezési (építőmesteri, technológiai gépészeti, villamos irányítástechnikai, stb.);
  • beüzemelési (forgatási próbák, üzempróbák, stb.);
  • próbaüzemeltetési (teljes bonyolítás, irányítás, labor tevékenység, zárójelentés, stb.);
  • és hosszú távú üzemeltetési

feladatok eredményes elvégzésében.

Ipari szereplők szereplők beruházásainak döntés-előkészítési és -hozatali folyamatait több ponton is segítjük, hiszen az egyes ágazatokra kiírt támogatási lehetőségek feltétel rendszereiben, a hatóságoknál történő engedélyeztetési folyamatokban is jártassággal bírunk.

Gyors, rugalmas és rendkívül hatékony csapatmunkával, a megoldandó szakmai feladattal összhangba állított eredménygarancia vállalása mellett igyekszünk megfelelni az ipar kisebb és nagyobb szereplői által támasztott feladatoknak.