EN RO

Gép és berendezés karbantartás

A WAPPtech Kft. a települési és ipari szennyvíztisztításban, valamint a vízkezelésben komplex karbantartási és szervizszolgáltatást biztosít ügyfelei számára. Szolgáltatásaink az egyes létesítmények, technológiailag kulcsfontosságú berendezések hosszú távú, üzembiztos működésének alapfeltételei.

A gépészeti berendezések karbantartási feladatait rendszeresen, megelőző céllal a gépkönyvek és a létesítmények kezelési és karbantartási utasítása vagy üzemeltetési szabályzata szerint, előre ütemezetten végezzük. Standard szervizszolgáltatásunkat helyszíni kiszállással egybekapcsolt hibaelhárítás formájában végezzük, vagy mérnök és tervező szakembereink telefonos közreműködésével állunk Megrendelőink rendelkezésére a saját hatáskörben végzett hibaelhárításhoz. Speciális igények esetén rugalmas időbeosztással kollégáink a hét minden napján, 0-24 órában is rendelkezésre állnak.

Modern eszközökkel felszerelt, szakképzett munkatársaink több mint 10 éves szerviz gyakorlattal hárítják el az kisebb, nagyobb üzemzavarokat, meghibásodásokat. Karbantartási és szerviz munkáinkat a megfelelő szakemberekből (pl.: elektromos, gépész, csőszerelő) összeállított csapattal végezzük. A Megrendelőnkkel egyeztetett ütemezés szerint vonulunk fel, biztosítjuk a szükséges fogyóanyagokat, továbbá kezeljük a képződő hulladékokat. A kiszállások alkalmával betartjuk az általános és a szolgáltatás helyén érvényes munka-, baleset- és egészségvédelmi szabályokat, és fokozott figyelemmel vagyunk az esetleges működéskiesés idejének minimalizálására.

Az üzemkiesés, a haváriás üzemállapotok időtartamának minimalizálása érdekében, az általunk forgalmazott és gyártott berendezések fődarabjait jellemzően raktáron tartjuk, csökkentve a hibaelhárítás idejét. Egyes berendezéseink esetén a javítások idejére cseregépet biztosítunk, komplex berendezések esetében pedig egyedi megállapodás alapján új, hideg tartalék eszközöket is raktárra veszünk.

Karbantartási és szervizszolgáltatásunkat díjmentes helyszíni felmérést követően, gyakorlati tapasztalatainkra támaszkodva nemcsak a WAPPtech Kft. által forgalmazott, kivitelezett létesítmények és berendezések esetén biztosítjuk, hanem a más vállalkozások által megvalósított létesítmények vagy más gyártók technológiai egységeinek, berendezéseinek megfelelő működéséhez is, az ország egész területén.