Hírek

Leszállítottuk az új csigaprést a Palmi-Topnak

Leszállítottuk az új csigaprést a Palmi-Topnak (2020.09.22)

Cégünk leszállította a baromfifeldolgozással foglalkozó Palmi-Top Kft. szennyvíztisztítójába az új csigaprést, amely egy közel 20 éves szalagszűrő prést vált le az iszapvíztelenítési vonalon.

Hatékonysági beruházás egy húsfeldolgozó üzemben

Hatékonysági beruházás egy húsfeldolgozó üzemben (2020.09.15)

A baromfi-feldolgozással foglalkozó Palmi-Top Kft. szennyvíztisztítója két évtizede működő technológiával üzemel. A létesítmény berendezései ugyan ellátják feladatukat, azonban környezetvédelmileg, hatékonyságukban és energiafelhasználásukban elmaradnak a mai kor követelményeitől és technológiai színvonalától.

Sikeres LinkedIn jelenlét

Sikeres LinkedIn jelenlét (2020.08.18)

Nagy örömünkre a WAPPtech Kft. LinkedIn követőtábora néhány hónap alatt a többszörösére növekedett és már 100 fő felett jár, amely a hazai iparági szinten kiemelkedő szám.

Kizárólagos partneri megállapodás a Sweillemmal kőagyag csövek forgalmazására

Kizárólagos partneri megállapodás a Sweillemmal kőagyag csövek forgalmazására (2020.08.11)

Cégünk és az  Euro Sweillem GmbH 2020. július 23-án megállapodást kötött a gyártó kőagyag csöveinek és idomtermékeinek kizárólagos magyarországi kereskedelmi képviseletére. A kőagyag csőhálózatok különösen hosszú élettartamúak és tartósak, amit az ókorból fennmaradt és feltárt vízvezetékek is igazolnak.

Hatékony a csigaprés a bodajki szennyvíztelepen

Hatékony a csigaprés a bodajki szennyvíztelepen (2020.07.28)

Cégünk üzembe helyezte a korábban leszállított és beépített csigaprést a Fejérvíz Zrt. által üzemeltett bodajki szennyvíztisztító telepen.

Működő rendszerbe építettük be az új csigaprést

Működő rendszerbe építettük be az új csigaprést (2020.07.22)

Cégünk leszállította és beépítette Bodajk szennyvíztisztító telepén az új csigaprést, amely egy közel 30 éves szalagszűrő prést vált le az iszapvíztelenítési fázisban.

Hatékonysági beruházás a bodajki szennyvíztisztító telepen

Hatékonysági beruházás a bodajki szennyvíztisztító telepen (2020.07.14)

Bodajk község szennyvíztisztító telepe közel 30 éve működő technológiával üzemel. A létesítmény berendezései ugyan ellátják feladatukat, azonban elmaradnak a mai kor követelményeitől és technológiai színvonalától.

Modern Finnchain kotrót szállítunk a bébi szennyvíztelepre

Modern Finnchain kotrót szállítunk a bébi szennyvíztelepre (2020.06.02)

Két további település becsatlakoztatása miatt, a jelenleg 7 településes szennyvíz-agglomerációt kiszolgáló bébi szennyvíztisztító kapacitásbővítést igényel. Cégünk műanyag láncos kotróberendezést, uszadék elvételi vályúkat és KWT gyártmányú zsilipeket is szállított a projektben.

Béb szennyvízkezelő üzeme bővítést igényel

Béb szennyvízkezelő üzeme bővítést igényel (2020.05.26)

A Bakony lábánál fekvő egyik kisebb, 7 településből álló szennyvíz-agglomeráció szennyvizét a Béb településen működő szennyvíztisztító telep fogadja és kezeli. A szennyvíztisztítótelep jelenleg a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően működik, azonban további két települést szeretnének becsatlakoztatni, így elengedhetetlenül szükséges a jelenlegi szennyvízkezelés hidraulikai és biológiai kapacitásának bővítése.

Új iszapvíztelenítő csigaprést is szállítunk a dunaújvárosi Hamburger Hungária papírgyárnak

Új iszapvíztelenítő csigaprést is szállítunk a dunaújvárosi Hamburger Hungária papírgyárnak (2020.05.19)

A Hamburger Hungária Kft. dunaújvárosi telephelyén különválasztja a papírgyárban keletkező ipari és kommunális szennyvízáramokat. Az újonnan kiépített kommunális szennyvíz-vonalon keletkező fölösiszap környezetgazdaságos kezelése érdekében a beruházó egy iszapvíztelenítő csigaprés leszállítását és üzembehelyezését is megrendelte cégünktől.

40 mikron alatti finomszűrésű mikro-dobszűrőket szállítottunk

40 mikron alatti finomszűrésű mikro-dobszűrőket szállítottunk (2020.05.12)

Cégünk technológiai gépbeszállítóként vesz részt a tiszamenti kistelepülés, Egyek kommunális szennyvíztisztítójának és csatornahálózatának fejlesztésére kiírt projektben. A pályázat és egyben a projekt célja, hogy a csatornahálózat és szennyvíztisztító telep megfeleljenek a hatályos hazai és EU-s szennyvíztisztítási és környezetvédelmi normáknak.

Újabb szennyvízelvezetési és -kezelési KEHOP pályázatban veszünk részt

Újabb szennyvízelvezetési és -kezelési KEHOP pályázatban veszünk részt (2020.05.05)

Egy tiszamenti kistelepülés, Egyek kommunális szennyvíztisztítója a környék még további három településének csatornahálózatából fogadja a szennyvízeket. A jelenlegi telep már maximális kapacitással működik, technológiája csak részben teljesíti a korszerű környezetvédelmi követelményeket.

A WAPPrító egyre fontosabbá válik a kommunális szennyvízkezelésben

A WAPPrító egyre fontosabbá válik a kommunális szennyvízkezelésben (2020.04.28)

A bonyhádi szennyvízelvezetési agglomeráció kakasdi átemelőjének üzemeltetője hosszú ideje szembesült az átemelőben feltorlódott szálasanyagok és egyéb csatornaidegen anyagok miatti szivattyúdugulásokkal.

A csatornaidegen anyagok sok fennakadást okoznak a kommunális szennyvízkezelésben

A csatornaidegen anyagok sok fennakadást okoznak a kommunális szennyvízkezelésben (2020.04.22)

A bonyhádi szennyvízelvezetési agglomeráció üzemeltetője, a lakossági szokások megváltozása miatt, hosszú ideje szembesül az szennyvízrendszerben feltorlódott szálasanyagok és egyéb csatornaidegen anyagok miatti szivattyúdugulásokkal.

A biológiai fúvókat is leszállítottuk a megújuló lakossági szennyvíztisztítónak

A biológiai fúvókat is leszállítottuk a megújuló lakossági szennyvíztisztítónak (2020.04.14)

Cégünk, második ütemben leszállította és beüzemelte a szennyvíz szállítását segítő Greatech biológiai fúvókat annak a nyugat-magyarországi szennyvízműnek, amelynek megújításához szükséges kiviteli tervcsomagját is elkészítettük.

Orosz exportra szállítunk WAPP_WMO ásványolajleválasztó berendezést

Orosz exportra szállítunk WAPP_WMO ásványolajleválasztó berendezést (2020.03.10)

Egy oroszországi magánberuházás részeként leszállítottuk a száz százalékban hazai gyártású WAPP WMO 40/S-2 CB típusú ásványolajleválasztó berendezésünk 3db B125 fedlappal.

Működésre kész a Hamburger Hungáriának szállított előmechanikai berendezés

Működésre kész a Hamburger Hungáriának szállított előmechanikai berendezés (2020.03.03)

Sikeresen beüzemeltük a Hamburger Hungária Kft. papírgyári kommunális jellegű szennyvizeinek kezeléséhez szállított automata, kombinált előmechanikai berendezést.

Büntetés végrehajtási intézetek átemelőinek védelme WAPPrito® berendezéssel

Büntetés végrehajtási intézetek átemelőinek védelme WAPPrito® berendezéssel (2020.02.25)

Egyetlen hazai gyártmányként a WAPPrito® termékcsalád nagy hatékonysággal képes ellátni nemcsak a fegyházakból származó szennyvizek hatékony aprítását, de a modern kor felhasználói szokásaival párhuzamosan megváltozott minőségű lakossági szennyvizek aprítását is.

Gépbeszállítás a megújuló nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító telepnek

Gépbeszállítás a megújuló nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító telepnek (2020.02.18)

Cégünk, elkezdte a megrendelt gépek leszállítását ahhoz a nyugat-magyarországi szennyvíztisztítóhoz, amelynek megújításához szükséges kiviteli terveit is elkészítettük.

Telepítettük a papírgyárnak a finom szűrésű előmechanikát

Telepítettük a papírgyárnak a finom szűrésű előmechanikát (2020.02.11)

Leszállítottuk és ezzel a telepítése is elkezdődött a Hamburger Hungária Kft. papírgyári kommunális jellegű szennyvizeinek kezeléséhez megrendelt automata, kombinált előmechanikai berendezésnek.

Új finom szűrésű előmechanikát szállítunk a dunaújvárosi Hamburger Hungária papírgyárnak

Új finom szűrésű előmechanikát szállítunk a dunaújvárosi Hamburger Hungária papírgyárnak (2020.02.05)

Dunaújvárosi telephelyén a Hamburger Hungária Kft. a papírgyárban keletkező ipari és kommunális szennyvízáramok különválasztását tervezi.

A WAPPtech Koszovói jelenléte

A WAPPtech Koszovói jelenléte (2020.01.28)

A WAPPtech Kft. egyik fontos stratégiai célja, hogy saját gyártású berendezéseit elérhetővé tegye a nemzetközi piacokon is.

Elkészítettük a nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító fejlesztésének kivitelezési terveit

Elkészítettük a nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító fejlesztésének kivitelezési terveit (2020.01.22)

Cégünk, a tervezési munkába bevont altervezőkkel, határidőre elkészítette a nyugat-magyarországi kommunális szennyvízmű kiviteli tervcsomagját.

Nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító fejlesztést igényel

Nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító fejlesztést igényel (2020.01.15)

A fejlesztéssel érintett nyugat-magyarországi település szennyvíztisztító telepet a sok évvel ezelőtti megvalósításakor jóval kisebb kapacitásra tervezték, amely mára mérete és technológiája szempontjából is elavulttá vált.