EN RO

Hírek

Tájékoztatás székhely és adatváltozásról

2024. február 2.

2024. január 1-jétől cégünk székhelye Budapestről Veszprémbe került át, ennek megfelelően adataink az alábbiak szerint változtak. Raktárunk változatlanul 1211 Budapest, Transzformátorgyár utca 1. szám alatt érhető el, ahol továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt és vásárlót!

Tovább olvasom

Ünnepi zárvatartás

2023. december 12.

Ezúton tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy csepeli raktárunk 2023. december 21. és 2024. január 8. között zárva tart. Ebben az időszakban sajnos nem tudunk árut kiadni. Az ezt megelőző és követő időszakban raktárunk a megszokott nyitvatartási idő szerint érhető el. Köszönjük a megértést! Sikeres évzárást és kellemes évkezdést kívánunk mindenkinek!

Tovább olvasom

Dugulásmentes szennyvízátemelő rendszert telepítettünk Szerbiában

2022. május 18.

2020-ban olyan pályázati lehetőség nyílt meg cégünk számára, amely elnyerését követően szakmai munkánkkal nem csak egy problémát sikerült megoldanunk, de egyúttal segítséget nyújthattunk egy szerbiai település önkormányzatának is abban, hogy megtegyen egy lépést szennyvíztisztító rendszerének fejlesztési folyamatában. A pályázatot a Külgazdasági és Külügyminisztérium írta ki „A hazai vízipar külpiaci tevékenységét előmozdító pályázati program 2020” címen […]

Tovább olvasom

A MEA Group is a WAPPtech Kft.-t tisztelte meg bizalmával

2021. december 15.

A MEA Water Management, németországi székhelyű MEA Group GmbH tagja, termékeivel az esővíz gyűjtésére és kezelésére specializálódott. Örömmel számolunk be arról az izgalmas hírről, hogy 2021. október 1-től a MEA Group GmbH Water Management üzletágának esővíz gyűjtéshez, szállításhoz kapcsolódó termékeit a WAPPtech Kft. forgalmazza a hazai piacon. A jövőben így a kültéri, vízelvezető folyókák egyre […]

Tovább olvasom

A WAPPtech Kft. a Wallner&Neubert termékek kizárólagos magyar forgalmazója

2021. szeptember 30.

& Neubert GmbH termékeivel és rendszereivel csapadék- és szennyvízelvezetés terén kínál megoldásokat. Az osztrák cég 1984 óta van jelen a piacon magas minőségű termékeivel, melyek közül a legismertebb márkanévvé vált a PURATOR™ öntvény, illetve SEPURATOR™ ásványolaj leválasztó termékcsalád az idők során.

Tovább olvasom

Működésben a Stühmer szennyvíz-előtisztító műve

2021. június 2.

A Stühmer maklári telephelyén az új MBBR elvű szennyvíz-előkezelő technológiához tartozó műtárgyakat kiépítettük, továbbá leszállítottuk és üzembe helyeztük a technológiai gépészeti berendezéseket, a folyamatirányítási rendszert. Az üzem gyártástechnológiai fejlesztését követően a csokoládé-, a fagylalt- és cukrászüzemi technológiai szennyvizek előtisztítása öt egymást követő főbb technológiai folyamaton megy keresztül.

Tovább olvasom

A Stühmernél MBBR előkezelési technológiát alkalmaz a WAPPtech Kft.

2021. május 26.

A Stühmer csokoládégyár cégünket kérte fel a szennyvíz-előkezelő technológiájának megtervezésére és kivitelezésére, amely a csokoládégyártás mellett a jövőbeni cukrászati termékfejlesztés gyártástechnológiájából származó többlet szennyvizet tisztítja a kívánt határértékre. A Stühmer elvárásai, illetve a gyártástechnológia alapján az MBBR elvű eleveniszapos előkezelő technológiát valósítjuk meg.

Tovább olvasom

Megterveztük a Stühmer Kft. szennyvíz-előkezelő technológiáját

2021. április 13.

A Stühmer Kft. maklári telephelyén fagylalt és cukrászati termékek gyártásával tervezi bővíteni tevékenységét a különféle csokoládétermékek előállítása mellett. Az édességgyártó üzem jelenlegi működésének fenntartásához elengedhetetlen a telephelyen egy olyan korszerű szennyvíz-előkezelő technológia kiépítése, amellyel biztosítható a jelenlegi és a jövőben létesíteni tervezett gyártástechnológiákból származó szennyvizek hatékony előtisztítása is.

Tovább olvasom

Új szennyvíz-előkezelő technológia a Stühmernél a WAPPtech Kft. segítségével

2021. április 8.

A Stühmer Kft. maklári telephelyén fagylalt és cukrászati termékek gyártásával tervezi bővíteni tevékenységét a különféle csokoládétermékek előállítása mellett. A technológiai szennyvizek jelenleg zsírfogó műtárgyon keresztül kerülnek a közcsatornába, a gyártmányfejlesztés pedig további, magas szervesanyag-tartalmú technológiai szennyvíz keletkezését eredményezi.

Tovább olvasom

Mélyépítési és épületgépészeti termékek raktárkészletről

2021. február 3.

A WAPPtech Kft. csapata számára igen fontos, hogy folyamatosan kövesse a piaci igényeket, igazodjon az építőipar aktuális anyagellátási igényeihez. Ennek megfelelően fejlesztettük raktárkészletünket és raktárról történő közvetlen ellátási szolgáltatásunk.

Tovább olvasom
1 2 3 4