EN RO

Csapadékvíz kezelés

Világunk egyik kihívása a szélsőséges időjárás-változás. Vannak időszakok, amikor hónapokig nem látunk esőt, vagy nagyon rövid idő alatt érkezik akár több hónapnak megfelelő mennyiségű csapadék árvizeket, áradásokat okozva. Így az esővizek elvezetése, gyűjtése és azok kezelése épített és élő környezetünk védelmében komoly kihívások elé állítja hazánkat.

Ezen okok miatt a nemzetközi és hazai szakemberek folyamatosan keresik azokat a modernebb és hatékonyabb megoldásokat, amelyekben cégünk úgyszintén vezető szerepet vállal a technológiái és termékei révén.

A vízrendezés és szabályozásterületének elengedhetetlen részei a zsiliptolózárak, csatornazsilipek, csővég-csappantyúk, amelyek főleg az árvízvédelmi beruházásoknál alkalmazhatóak, de a tavak, tározók és öntözőcsatornák szabályozásánál úgyszintén.

Lakott területeken a csapadékvíz-gyűjtéshez ajánlott pontszerű összefolyók és vonalas folyókák által összegyűjtött vizet a szennyezéstől függően, igény esetén iszap- és olajleválasztó berendezésekben tisztítjuk az előírt minőségre.
Ezen termékeket nagy múltú európai gyártoktól, azok támogatásával, vagy saját fejlesztésű megoldásainkat hazai gyártásból biztosítjuk.