EN RO

Sweillem kőagyag termékek egy hulladéklerakó vízelvezetésében

2020. december 4.

Egy hulladéklerakó vízelvezetése alap esetben is különleges műszaki megoldásokat igényel azonban, ha egy ipari létesítmény saját hulladéklerakójáról van szó, akkor figyelembe kell venni az adott iparági tevékenység sajátos minőségi követelményeit is. Így történt ez akkor, amikor egy ipari hulladéklerakó vízelvezetésének tervezésénél mázas kőagyag csövek és idomrendszerek kerültek a beruházás kiírásába.

A cégünk által forgalmazott Sweillem gyártmányú kőagyag termékek, melyek a német „EN 295 – DINplus certificat” emelt szintű műszaki minősítésének is megfelelnek, mindenben kielégítették a beruházás tervezője és a megrendelő által támasztott műszaki és  minőségi elvárásokat. Mivel a vállalt szállítási határidő is illeszkedett a projekt előrehaladási ütemtervéhez, megrendelést kaptunk „C” és „F” kötési rendszerű DN150, DN200, DN250, DN300, DN400 és DN500 átmérőjű csövek, 250/150 45o-os Y elágazó idomok, valamint 45o és 90o-os ívidomok szállítására.

November utolsó napjaiban, eleget téve mind a minőségi, mind a szállítási határidőre előírt megrendelői követelményeknek, sikeresen leszállítottuk és átadtuk a teljes rendelésállományt.