Elkészítettük a nyugat-magyarországi lakossági szennyvíztisztító fejlesztésének kivitelezési terveit

2020-01-22

A WAPP tervezte a nyugat-magyarországi település szennyvíztisztító telepétCégünk, a tervezési munkába bevont altervezőkkel, határidőre elkészítette a nyugat-magyarországi kommunális szennyvízmű kiviteli tervcsomagját. A FIDIC mérnök által jóváhagyott terveink alapján a közbeszerzésen nyertes generálkivitelező megkezdte a fejlesztést. A feladat a kor követelményeinek, illetve az engedélyező hatóság előírásainak megfelelő technológiájú és kapacitású új biológiai tisztító műtárgy kivitelezése.

Munkatársaink a szennyvíztisztító telepre időben ciklizált levegőztetésű, totáloxidációs, eleveniszapos szennyvíztisztítási technológiát terveztek, mechanikai előtisztítással, gravitációs iszapsűrítéssel és gépi iszapvíztelenítéssel.

A WAPPtech Kft. a technológia megtervezése mellett saját gyártású gépek és berendezések szállítására is megállapodott, így a későbbiekben alkalmunk nyílik majd a gépek gyártásáról, telepítéséről és beüzemeléséről is beszámolni.

A WAPP tervezte a nyugat-magyarországi település szennyvíztisztító telepét A WAPP tervezte a nyugat-magyarországi település szennyvíztisztító telepét