Telepítettük a papírgyárnak a finom szűrésű előmechanikát

2020-02-11

Hamburger Hungária Kft. kombinált előmechanikai berendezése kommunális szennyvizei kezeléséhez a WAPPtech-től Leszállítottuk és ezzel a telepítése is elkezdődött a Hamburger Hungária Kft. papírgyári kommunális jellegű szennyvizeinek kezeléséhez megrendelt automata, kombinált előmechanikai berendezésnek. A kombinált rács és homokfogó a lakossági szennyvíztisztító telepek ideális elő-mechanikai berendezése.

A 20l/s hidraulikai teljesítményű új rács és homokfogó berendezés több funkciót egyesítve, egyidejűleg alkalmas a nyers szennyvízben lévő rácsszemét és homok leválasztására. A gép leszállításával és telepítésével együtt a gyári Siemens PLC segítségével a meglévő Hamburger Hungária Kft. kombinált előmechanikai berendezése kommunális szennyvizei kezeléséhez a WAPPtech-tőlirányítástechnikai rendszerben történő integrálás, jelátvitel és megjelenítés is kialakításra kerül. A berendezés kültéri kivitelű, így szigeteléssel és megfelelő fűtéssel is ellátott.

Működését tekintve az MZ_I_20 berendezésnél a beáramló nyers szennyvíz homok hordalékának leválasztása, illetve a szűrőfelületen történő rácsszemét leválasztása egy térben történik. A kifogott szennyező anyagokat közös, tengely nélküli csiga hordja ki a gyűjtő konténerbe.