EN RO

Működésre kész a Hamburger Hungáriának szállított előmechanikai berendezés

2020. március 3.

Sikeresen beüzemeltük a Hamburger Hungária Kft. papírgyári kommunális jellegű szennyvizeinek kezeléséhez szállított automata, kombinált előmechanikai berendezést. A 20l/s hidraulikai teljesítményű új rács és homokfogó berendezés 72 hibamentes tesztüzemóra teljesítését követően vált „üzembe helyezetté”.

A Hamburger Hungária Kft. a papírgyárban keletkező ipari és kommunális szennyvízáramok különválasztását valósítja meg saját beruházás keretében. A projekt részeként a WAPPtech Kft. szállította a kommunális vonal nyers szennyvizének kezeléséhez szükséges MZ_I_20 típusú,

kombinált rács és homokfogó berendezést. Szerződésünknek megfelelően a leszállítást követően megrendelőnk rendszerbe kötötte az előmechanikai berendezést, valamint kiépítette a távoli megjelenítéshez és beavatkozáshoz szükséges vezérlés hardveres és szoftveres részeit is.

Kollégánk az üzembe helyezés alkalmával oktatásban részesítette a kombinált előmechanika üzemeltetésében érintett helyi munkavállalókat, külön kiemelve a napi szintű ellenőrzés, illetve a rendszeres karbantartás fontosságát.